Jurdeco&home išparduotuvė, kurios pagrindinis “credo”: NAMAI- MANO TVIRTOVĖ!!! tai vieta, kur rasit šiuolaikiškas, stilingas bei kokybiškas namų interjero prekes bei baldus savo namams. Mes siūlome Jums įsigyti kokybiškus produktus tikrai konkurencinga rinkos kaina.

#jurdecohome_isparduotuve

+37067349007 jurdecohome@gmail.com
Image11

Straipsniai

Jurdeco&homeStraipsniai2022 interjero tendencijos

2022 interjero tendencijos

Žmonės, kurie domisi interjeru arba keičia savo namų interjerą, žino, jog kiekvienais metais vyrauja tam tikros interjero tendencijos. Vienais metais populiariausios ir madingiausios yra vienokios, kitais metais kitokios spalvos. Raštai, stilius, atspalviai ir kitos detalės taip pat išgyvena tam tikrą savo populiarumo laikotarpį. Ar žinote, kokios yra 2022 metų interjero tendencijos? 

 

Spalvos

Populiariausia spalva 2022 metais yra – Very Peri. Tai melsvai violetinis atspalvis, kuris yra topų topas ne tik interjere, bet ir drabužių mados tendencijose. Sakoma, jog šis atspalvis, tai permainų, naujos pradžios ir drąsos simbolis. Tiesa, interjere ši spalva dėkinga ir tuo, jog prie jos dera viskas. Tai yra, galima lengvai priderinti ir neutralius atspalvius, ir ryškesnius elementus. Didelis privalumas yra ir tas, jog Very Peri atspalvio namų interjeras bus nei per ryškus, nei per blyškus. Neerzins, bet ir neslopins. Tai, ko reikia, norint gyventi su harmonija bei stiliumi.

 

Natūralumas

Šiandien mus supa naujos technologijos, išradimai, viskas modernu, patogu ir naujoviška. Tai turi daug privalumų, tačiau viduje dauguma mūsų trokšta natūralumo. Gamtos natūralus grožis negali būti nemadingas, būtent todėl žmonės nori, kad jų svetainės, miegamojo, virtuvės ar kitos patalpos interjeras turėtų kuo daugiau natūralumo ir natūralių detalių. Tai gali būti tiek  žemiškos spalvos sienos, mediniai baldai, tiek mediniai ar bambuko, pinti aksesuarai, natūralus dekoras, kilimai, lininė patalynė ir daug kitų pasirinkimų. Šiais metais sakome NE plastikui. 

Jeigu interjeras gali suteikti namams daugiau natūralumo ir mažiau plastiko, kodėl gi tuo nepasinaudojus?

Klasika 

Klasika interjere, kaip ir bet kur kitur – visada geras pasirinkimas. Lengva priderinti, visada madinga, todėl net po daug metų bus tinkama. 2022 metų interjero tendencijos byloja, jog klasika neatsiliks ir šiais metais. Žmonės ją vertino, vertina ir vertins.  

 

Svarbiausia – Jūsų norai ir patogumas

Nors interjero tendencijos keičiasi, madingi tampa vis kiti dalykai, kokybė, natūralumas ir klasika visada išliks. Mes patariame atsižvelgti į tai, kas patinka būtent Jums ir tik Jūs patys galite nuspręsti, kokios bus Jūsų namų interjero tendencijos.